Uppdatera din app: vi har gjort ändringar!

Uppdatera din app nu för att få större kontroll över din data och fullständigt funktionsstöd, såsom uppdatering om dina beställningar och favoriterbjudanden och -kampanjer.

Du kan uppdatera din app här:

App Button 2App Button

Viktigt: för fullständigt funktionsstöd och för att få pushnotiser med uppdateringar om dina beställningar (t.ex.: bekräftelse att din beställning har skickats) och favoriterbjudanden och -kampanjer, råder vi dig till att tillåta spårning i appen. Godkänner du inte spårningen kommer vi att begränsa oss till grundläggande spårning, vilket innebär att du inte kommer kunna se personifierat innehåll. Och vi kommer dessvärre inte ha möjlighet att skicka pushnotiser med de senaste uppdateringarna. För mer detaljer om spårning och alla tillgängliga alternativ, vänligen gå till “inställningar” i appen. Där har du alltid möjlighet att ändra dina preferenser.

Apparna från Zalando SE (Lounge by Zalando och Zalando) samlar information om våra användare och deras användarmönster, enheter och mobilidentifierare. Detta görs för att göra våra appar pålitliga och säkra, göra prestationsmätningar och för att kunna erbjuda personlig marknadsföring. För mer information se vår Dataskyddspolicy och Allmänna Villkor.

Hittar du inte svaret du söker? Kontakta oss direkt
Ring oss
040 6207702
Inga högre kostnader än baspriserna tillämpas
Tillgänglig från mån - fre (kl. 8-20)
Skicka ett meddelande till ossAnvänd vårt kontaktformulär för att skicka ett meddelande till oss. Det kan dröja någon dag innan du får ett svar.
Skicka ett meddelande